RESSURSBOK FRA KFUK-KFUM

Hvordan kan vi skape rom hvor det er godt å fortelle om egne opplevelser og tanker? Hvordan kan vi møtes til likeverdig refleksjon over eget liv?

I en ny ressursbok har KFUK-KFUM tilpasset metoden reflekterende team, som blant annet brukes i arbeidsveiledning og familieterapi, til bruk i samtalegrupper for unge.

Med tilpasningen av metoden til ungdomsgrupper ønsker organisasjonen å åpne en mulighet for unge til å snakke sammen på en annen måte enn de er vant til.

Les mer her: http://kfuk-kfum.no/om-oss/nyheter/-refleks-ny-ressursbok-for-samtalegrupper-med-unge

Boken koster kr 149 og kan bestilles i KFUK-KFUMs nettbutikk: http://butikk.kfuk-kfum.no/products/refleks-samtalegrupper-for-unge

LØSNINGSFOKUSERT SJELESORG

Gry Espedal ved VID har skrevet boken LØSNINGSFOKUSERT SJELESORG.

Boken ble lansert i januar 2016.

GRY ESPEDAL  er prest og stipendiat ved VID. Hun presenterer i denne boken hvordan sjelesørgere kan gjennomføre hverdagssamtaler i kirken på en løsningsorientert måte.

Boken vil være til nytte for prester, diakoner og andre som arbeider med samtaler.

Boken koster kr 329,-.

Kan bestilles/kjøpes i bokhandelen eller kjøpes ved å sende kodeord sjelesorg til 2030. Du får da boken tilsendt med faktura.

BLI MEDLEM

Ønsker du å søke medlemskap?

Meld deg inn her!

AKTUELLE LENKER

KNlogok stud logo

 unio logo

SPAREBANKEN SØR litenknif trygghet logo rgb liten 002

Nordea direct

POSTADRESSE


Rådhusgata 1-3, 0151 OSLO 

TELEFON


Tlf: (+47) 23 08 14 60

EPOST


Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.